Nincs jobb vintage modell Mihalik Enikőnél

Nem kellett sokat várni Mihalik Enikő következő divatanyagára, a brazil Elle után ezúttal a világ egyik legnagyobb luxusáruházának katalógusában pózol immár negyedik alkalommal.

A Bergdorf Goodman őszi-téli kínálatát bemutató anyag másik érdekessége, hogy a New York-i áruház első alkalommal kollaborál a címlapsztorin a General Motors Cadillac-kel, így a békéscsabai Mihalik mellett klasszikus Cadillac modellek is láthatóak az Arnaud Pyvka által lőtt anyagban – írja a luxurydaily.com.

„ A divat és az autók már sok-sok éve összefonódtak egymással. A Bergdorfnak készített anyagunkból jól látható, hogy a történelmi autóknak mekkora jelentősége van a modern korra és mennyire meghatározza a mai stílusirányzatokat.” – mondta Melody Lee a Cadillac márkastratégiával megbízott igazgatója.

Nézze meg a vintage ihlette, „Start Your Engines!” ( Indítsd be a motort! ) című fotósorozatot, melyben a magyar modell rövid, fekete hajjal, vörösre festett ajkakkal és macskaszemmel mutatja be a következő szezon legmenőbb koktélruháit, cipőit és kiegészítőit!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek