Naponta kétszer kell átöltözni Cannes-ban

A Cannes-i Filmfesztiválon a meghívott hírességek többségének egy nap több jelenése is van: természetesen nem vonulhatnak a vörös szőnyegre kétszer ugyanabban a szettben, így körülbelül 10-14 designer-szettel érkezhettek az amerikai celebnők a francia Riviérára. Nicole Kidman például rögtön első nap két összeállítást mutatott meg, majd egy harmadik, egész más stílusú szettben ment második nap bulizni.

A mindig jólöltözött Carey Mulligannak is sokszor kell ruhát váltania, a Nagy Gatsby első nap megrendezett sajtófotózása után a nyitóceremóniára kellett elkészülnie. Míg a délelőtti hivatalos fotózásra lehet kicsit lazább szettben menni, az esti megnyitóra és az egymást követő filmpremierekre kötelező az estélyi. Emma Watson és filmbéli kolléganője, Claire Julien is jól teljesített a vörös szőnyegen, köszönhetően profi stylistjaiknak és idétlen című filmjük (Lopom a sztárom) költségvetésének.

A galériába bekerült egy francia színésznő, Marine Vacth is, aki jól hozta a laza francia eleganciát, dfe nézze meg gyűjtésünkben az év legmenőbb modelljét, Cara Delevingne-t is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra