Boszicipők gonosz Disney-nőknek: menő vagy ciki?

Lady Gaga és Whoopi Goldberg egyik kedvenc cipőtervezője, Kobi Levi eddig sem volt a visszafogottság híve. A hordható, de szoborszerű lábbeliket gyártó szabadúszó designertől láthattunk már Madonnás, cápás vagy csúszdára emlékeztető cipőket az elmúlt években.

Az egyedi látásmóddal megáldott jeruzsálemi tervezőt ezúttal a Disney mesék gonosz karakternői ihlették meg, mint Ursula a Kis hableányból, a Csipkerózsika gonosz tündére és a Hófehérke szívtelen királynője – írja a dailymail.co.uk.

„A Walt Disney figurák számomra a fantázia világát jelentik. Szerettem őket gyermekként és ma is. Annak ellenére, hogy mind sztereotípiák, mindegyiknek megvan a maga különlegessége, mindegyik egy külön karakter és temperamentum. A Csipkerózsika gonosz tündére tiszteletre méltó, lenyűgöző és bölcs. Ursula vicces, szórakoztató és ravasz. A Hófehérke gonosz királynője rideg, távoli, fenséges és gyönyörű” – mondja mókás, hegyes orrú, sarkatlan cipőiről a tervező. Nézze meg a talpbetétekre rajzolt mesefigurákat a galériában és szavazzon! Menőnek találja a látványos cipőket, vagy egyáltalán nem jön be önnek Kobi Levi munkássága?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1899) (2053) Ciki!
Mustra