Cannes-i frizurák jelzik a hajtrendeket

Éppen felkerültek a világhálóra a Cannes-i fesztiválról készült fotók, mi már bele is fogtunk azok elemzésébe. Nagyon sok helyen a ruhákat, az ékszereket és a bakikat láthatja viszont, mi azonban úgy döntöttünk, most a hajakra koncentrálunk. Arról már olvashatott nálunk, hogy milyen felsőhöz milyen nyakláncot illik felvenni, de vajon mi a helyzet a hajkoronák esetében?

Az ünnepelt színésznők elit fodrászok székeiben vágatják a hajukat és mivel a legközelebb vannak a divat körforgásának epicentrumához, ezért pontosan tudják, hogy melyik az a fazon, amelyik éppen divatos vagy pont ők hozzák majd divatba. Hogy emészthetőbb legyen, két részre osztottuk őket: az első galériába kerültek azok, akik kiengedett hajjal jelentek meg az eseményen a másodikba pedig azok, akik inkább a feltűzés mellett döntöttek.

Kiengedve

Rakoncátlan tincsek és szélfútta loknik? A színésznők nagy része idén is inkább maradt a természetes hatásnál. De ne dőljünk be: a „mintha nem is nyúlt volna hozzá fodrász” frizura is legalább 2-3 órás munka eredménye! Ilyenkor figyelni kell az időjárásra is, hiszen egy kisebb szélvihar a fedetlen helyeken sajnos kellemetlen perceket tud okozni.

Ön szerint trendi még az ombre? Sokan már unják, azonban Cannes-ban is volt nem egy hölgy, aki még ezt a korszakát éli – már ami a haját illeti. Az átmenetes haj kiengedve látványos igazán, így aki ilyennel rendelkezik, annál valószínűleg fel sem merült a kérdés, hogy kiengedett vagy feltűzött hajjal jelenjen meg.

Feltűzve

Kicsit több fantáziát igényel, ha az ember lánya feltűzött hajjal szeretne megjelenni valahol. Mekkora legyen a konty? Mennyi hajat tűzzünk fel? Hova kerüljön? Legyenek mellette kiengedett tincsek is? Sejthető, hogy az alanyok nem kész tervvel a fejükben érkeznek a fodrászathoz, hanem inkább szakemberre bízzák magukat, akik a legtöbbször tudják, hogy az adott hajból milyen, fejformához illő hajkoronát lehet készíteni. Galériánkban feltűzött hajakat gyűjtöttünk össze.

Oszd meg másokkal is!
Mustra