Pizzagallér és virslinyaklánc: menő vagy ciki?

Míg a pakisztáni Karachiban talált evőeszközökből készítenek designtárgyakat, Japánban a szalonna-mintás sál és szalonna szagú borotvakrém nyomdokain haladva utcai- és gyorsételeket tesznek különféle kiegészítőkre.

Az ötlet a Hatanaka márka fejéből pattant ki, melynek tervezői látva, hogy mennyire népszerű a japán éttermek bevett szokása – miszerint az étlapon található ételek miniatűr változatát kiteszik az üzlet kirakatába –, sorozatgyártásba fogtak és piacra dobták saját műanyag nyalánkságaikat – írja a rocketnews24.com.

A kreatív ötlet terméke például az amerikai palacsintás nyaklánc 6800 forintért vagy a dupla sült virslis nyaklánc 11700-ért. De a márka oldalán kapható spaghetti carbonarás gyűrű 5600 forintért, tojásos, szalonnás hajpánt ketchuppal leöntve 14200 forintért, illetve a kollekció legdrágább tétele a pizzás gallér 26400 forintért. Ön szerint menő apró ételeket hordani magunkon, vagy esetleg önben undort keltenek az ilyenfajta kiegészítők és egyáltalán nem találja jópofának az ötletet?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1970) (1934) Ciki!
Mustra