Helen Mirren ugyanazt vette fel két egymást követő nap

A húsvétra való tekintettel kedden jelentkezünk heti kinek állt jobban rovatunkkal, melyben most kivételesen önmagával csap össze Helen Mirren, visszatérő szereplőink, Kim Kardashian és Zoe Saldana pedig egymással versenyeznek. Mondjuk esetükben a verseny kicsit kiegyenlítetlen, majd meglátják miért. Harmadik párosunk a héten az agyontetovált Kat Von D és a nem kiforrott stílusáról ismert Kristen Stewart, akik mindketten jól mutatnak a piros, térdig érő darabokban. Nézze meg a folytatásban a párosokat és szavazzon arra, aki önnek jobban tetszik!

Helen Mirren vs. Helen Mirren

Melyik szett áll jobban Mirrennek?

A 67 éves, dögös színésznő két egymást követő eseményen vette fel ugyanazt a ruhát: március 24-én, vasárnap az Empire Awards-ra ment virágos ruhában, 26-án, kedden a The Prince's Trust & Samsung Celebrate Success Awards-on jelent meg benne kicsit más körítéssel.

Vasárnap a sötét tónusú ruhához arany ékszereket és fekete kabátot, kardigánt, cipőt vett fel, kedden ugyanahhoz a ruhához hosszú gyöngysort, világos harisnyát és bézs körömcipőt választott, így tavasziasabbá téve a szettet. A virágos ruhát egyébként már harmadszor vette fel a stílusikonnak kikiáltott Mirren, aki decemberben a Hitchcock londoni premierjén már viselte a darabot.

Simán lehet, hogy Mirren majd az angol színházi Oscarra, az Olivier Awardsra is ebben megy, ahol II. ismét Erzsébet királynő alakításáért díjazhatják színészi teljesítményét – írja a Daily Mail. A színésznő a Királynő című filmben nyújtott alakításáért már kapott egy Oscar és egy Bafta díjat is. Ön szerint melyik gálán állt jobban Mirrennek a virágos szett?

Kim Kardashian vs. Zoe Saldana

Kinek áll jobban a Lanvin ruha?

Kim Kardashianról és bézs ruhájáról megírtuk, hogy olyan mint esernyő, aztán azt is, hogy borzalmasan öltözködik, ezért nem érdemes másolni. A 32 éves realityceleb egy 3000 dolláros (712 ezer forintos) Lanvin ruhácskában röhögtette ki magát, és most a Daily Mailnek – meg persze Zoe Saldanának – hála már azt is tudjuk, hogy néz ki a ruha, ha egy modellméretű celeben feszül.

Kardashian pár napja egy tévéfelvételre ment a bézs, vastag anyagú, fodros ruhában, Saldana még decemberben mutatta meg magát benne a The Trevor Project egyik rendezvényén. Kardashian egy félig áttetsző Louboutin körömcipőt vett fel az idomain szétterülő ruhához, majd a showban arról beszélt, hogy már 9 kilót hízott terhessége alatt.

Saldana is Louboutintől választott nude cipőt, de ő kövekkel kirakott orrú, platformos verzió mellett döntött. Önnek melyik celebnő tetszik jobban: a lapos, vékony Saldana, akin nem fodrozódik a méregdrága ruha, vagy Kardashian, akinek olyan homokóraalakot csinál a ruha, amilyen már nem is létezik?

Kristen Stewart vs. Kat Von D

Kinek áll jobban a Derek Lam ruha?

A Twilight filmekből ismert Kristen Stewart rendszeresen mellényúl, amikor ruhát választ, de a Hófehér és a vadász bemutatójára pont jól választott. A térd alá érő, piros, kockás Derek Lam ruha egyszerre elegáns és vagány.

Míg Stewart láncos derékövet és fekete magassarkú cipőt vett a ruhához, Kat Von D, amerikai tetoválóművész és realiythíresség egy piros Alexander McQueen platformszandál mellett döntött, övet pedig nem vett a ruhához, amiben a 2013-a Grammy díjátadón jelent meg.

Mindkét celebnő vékony alakját jól hangsúlyozza a szűk ruha, mely még Von D tetoválásaihoz is megy. Az összhatás szerintünk cseppet sem közönséges: ön szerint Stewartnak, vagy az agyontetovált Von D-nek áll jobban a ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek