A hét, amikor January Jones és Eva Mendes is mellényúlt

A héten ismét két rosszul öltözött celebet tudunk mutatni, mivel múlt héten se January Jonesnak, se Eva Mendesnek nem jött össze a kiöltözés. Jones a Mad Men hatodik évadának Los Angeles-i premierjére érkezett egy féloldalas szabású, babakék, tüllben végződő selyem-sifon ruhában, melyet Jonathan Saunders 2013-as tavaszi-nyári kollekciójából választott.

A ruha szabása – felső része, olyan mint egy úszódresszé –, és a hozzá választott ezüst Louboutin szandál sem áll jól a színésznőnek, akinek szép lábait féloldalasan, bokáig takarja a csontszínű selyem és a tüll, mely fenekén ráadásul fodrozódik. A halovány szett mellett ráadásul Jones frizurájával is gondok adódtak, nézze csak meg a galériában!

A múlt hét legrosszabbul öltözött celebe címért az általában nagyon stílusos Eva Mendes is versenybe száll egy leopárdmintás Dolce & Gabbana ruhában, melyet március 19-én viselt David Letterman Late Showjának New York-i felvételén. A könnyeden libbenő, térd alá érő állatmintás ruhához egyáltalán nem megy a platformtalpú, súlyos velúrcsizma, és a kockás kabát helyett sem értjük, miért nem vett Mendez egyszerű fekete felöltőt.

Ki a rosszabb?

  • January Jones a kék ruhában 897
  • Eva Mendes a sok mintában 325

Hogy teljes legyen a mintakavalkád, a kockás és leopárdos cuccok mellé a színésznő egy színes pöttyös szemüveget választott Thierry Lasry-tól, mely se a zöld övhöz, se a ruhához nem ment. A redcarpet-fashionawards.com szerzői nincsenek elájulva az össze-vissza kombinált szettől, de ön szerint ki nézett ki rosszabbul múlt héten: January Jones a jégtáncosok dresszeit idéző estélyiben, vagy Eva Mendes a random összegányolt szettjében?

Mustra