Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Két hete a Story gála piros ruháival kapcsolatban kérdeztünk, aztán a tüllruhákról kellett dönteniük, most viszont nem két, hanem három híresség közül kell kiválasztaniuk azt, akinek legjobban állt adott ruha. Alexander McQueen klasszikus vonalvezetésű estélyije három színben bukkant fel a vörös szőnyegen, az Alice + Olivia divatmárka gyöngydíszítésű ruhájánál csak a körítés különbözik. A Femme D'armes cég csipkeruháját csak két híresség, Brooklyn Decker és Louise Roe viselte, viszont a brit televíziós személyiség két színben is kipróbálta az estélyit. Szavazzanak!

Emily Blunt, Kim Marsh és Natalie Gumede

Kinek állt jobban?

  • Emily Bluntnak 2054
  • Kim Marshnak 1155
  • Natalie Gumede-nek 548

Alexander McQueen estélyijét először Emily Blunt viselte a vörös szőnyegen, amikor tavaly októberben megjelent a Harper's Bazaar magazin Women of the Year elnevezésű díjátadóján. A Looper című film mellékszereplője a rendezvényre a ruha narancssárga verzióját és egy strasszköves nyakláncot választott.

Kim Marsh és Natalie Gumede ugyanazon a brit televíziós díjátadón viselte a McQueen-kreációt, ráadásul mindkét színésznő a brit Coronation Street című sorozat szereplője, így esélyük sem volt arra, hogy a terem két végében próbálják meghúzni magukat, a produkció szereplőinek ugyanis egymás közelében kellett helyet foglalniuk. Marsh és Gumede szerencsére a ruha különböző színű verzióit viselte a díjátadón. A fehér ruhához Kim Marsh egy fehér szőrmestólát választott, míg Gumede a fekete estélyi mellé nem választott kiegészítőt.

Rumer Willis, Krysten Ritter és Zendaya Coleman

Kinek állt jobban?

  • Zendaya Colemannek 2125
  • Krysten Ritternek 1208
  • Rumer Willisnek 497

Az Alice + Olivia divatmárka gyöngydíszítéses ruhája nagy népszerűségnek örvendett októberben és novemberben. Az állatmintás hímzéses ruhát először Rumer Willis viselte az amFar Gálán. Bruce Willis lánya nem erőltette meg magát, a ruhához fekete YSL szandált és ezüst táskát választott.

Krysten Ritter, aki a nemrég elkaszált Don't Trust The Bitch in Apt. 23. című sorozat főszereplője volt, már sokkal merészebben választott kiegészítőket. A ruhához ugyanis tűzpiros cipőt és napszemüveget vett fel, és a magasan összefogott haja is sokkal vidámabbá tette az összeállítást.

A ruhát harmadikként Zendaya Coleman viselte, akit valószínűleg csak azok ismernek, akik nézték a Risza Fel! című sorozatot. Az énekesnőként is tevékenykedő Coleman sem visszafogottan viselte a ruhát, a rózsaszín rúzsa és körömlakkja mellé még egy strasszköves övet is választott.

Brooklyn Decker és Louise Roe kétszer

Kinek állt jobban?

  • Louise Roe-nak bézsben 1590
  • Brookyn Deckernek 1238
  • Louise Roe-nak feketében 806

Amennyire ritka, hogy egy híres tervező ugyanazon ruháját háromszor is láthatjuk a vörös szőnyegen, annyira szokatlan az is, hogy egy híresség ugyanazt a ruhát többféle színben is viselje (kivétel persze Victoria Beckham, aki saját tervezésű ruháival teszi ezt).

A Femme D'armes kreációját először a Victoria's Secret modell, Brooklyn Decker viselte tavaly áprilisban egy Dél-Koreai filmbemutatón. A keveset takaró csipkeruha testszínű verzióját láthattuk viszont novemberben Louise Roe-n. A brit televíziós műsorvezető valószínűleg elégedett lehetett az estélyivel, mert januárban a fekete verziójában jelent meg a nyilvánosság előtt.

15%
3990 Ft
3392 Ft
15%
4290 Ft
3647 Ft
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.