Menő vagy ciki a csicsás műszempilla?

A csiricsáré műkörömtrend után újabb őrület ütötte fel a fejét, a még macerásabbnak tűnő műszempilla láz – írja a fashionista.com. A nem mindennapi pillákat egyelőre egy 21 éves amerikai lány, Natalie Russo szállítja, de esélyes, hogy divatba fog jönni a teljesen elborult trend. Russo megunta a drogériák botrányosan kicsi kínálatát, és úgy döntött, saját magának fogja elkészíteni a giccses, de időnként vicces pillákat. Hamar kiderült számára, hogy ebben van potenciál, így másoknak is elkezdett bonyolult műpillákat készíteni, beindult az üzlet és azóta is egyre többen harapnak rá a méteres hosszúságú tollpillákra.

Russót a körömdíszítés és a japán decora stílus inspirálta a tervezésben, a rózsaszín sütikkel, színes virágokkal és tollakkal díszített darabok a harajuku lányok extravagáns stílusához passzolnak. A csicsásabbnál csicsásabb darabok mindegyikét külön rendelésre, kézzel készíti a tervező, az árak 5 ezer forinttól indulnak és elérhetik akár a 10 ezer forintos árkategóriát is. Ha sok rendelés esik be, akár 3 hét is kell, hogy rendelésünk elkészüljön, de van, hogy 1 nap is elég a tervezőnek.

Az Etsy-ről rendelhető műszempillák töve nagyon rugalmas, így bármilyen formájú szemhéjra könnyedén felilleszthetők, és állítólag kifejezetten könnyűek, így nem húzzák le a szemhéjat – ebben azért erősen kételkedünk, főleg hogy egy díszítés nélküli darab súlyát is megérzi az ember. A súly és a kényelem egy szempont, a kinézet már egy másik. A műszempillák mindennapos viselése felejtős, hiszen valószínűleg teljesen hülyének néznék az embert az utcán, viszont farsangra vagy beöltözős bulira biztosan jó kiegészítő lehet egy ilyen extrém darab. Ön viselne ezekhez hasonló extrém műszempillákat? Önnek tetszenek a furcsa pilladíszek, vagy felesleges hóbortnak tartja az ilyesmit?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1583) (1575) Ciki!
Mustra