Terhesruha lett Katalin hercegné eljegyzési ruhájából

Az Issa újratervezte a slágerdarabot, 522 fontért most bárki öltözhet terhes hercegnének. Közben Katalin leggingst vásárol. Katalin hercegné első híres ruhadarabja az a kék, térdig érő, derékban szűkített Issa ruha, amit akkor viselt az akkor még Kate Middleton névre hallgató hercegné, amikor 2010-ben bejelentették Vilmossal az eljegyzést.

A csinos darabot a nagy bejelentés után órák alatt elkapkodták az Issától, aztán később a Net-a-Porter-ről is, és a Tesco is előállt egy koppintott verzióval – ekkor kezdődött a Katalin mánia, ami azóta tart. Három év telt el a nagy Issa őrület óta, és a márka most megint elérkezettnek látja az időt arra, hogy újabb bőrt húzzon le a királykék ruháról: Katalin terhes, úgyhogy kicsit kipofozták a régi ruhát, bővítettek a hasrészen, feljebb tették a mellrészt és terhesruhaként árulják a jól ismert darabot.

Nem rossz a végeredmény, bár kicsit drága: 522 fontért (180 ezer forint) bárki meg is veheti indigókék színben és csíkos változatban (utóbbi 590 font, azaz 203 ezer forint). Az ár ellenére eléggé csodálkozunk, hogy még nem kapkodták el mindet a netshopból a Katalinra nagyon fogékony brit vásárlók.

Hogy vajon Katalinon is láthatjuk-e majd a ruhát, nem tudni, de az biztos, hogy a hercegné újabban hivatalos megjelenések helyett normális emberest játszik, azaz kávézni megy és vásárolgat a leárazásokon – írja a People.com. Pénteken London Chelsea negyedében, a King's Roadon és a Sloane Square-en nézelődött, beugrott a Gap-be és jegginst keresett, azaz olyan leggingst, ami farmeranyagból van: állítólag kényelmesebb, mint egy farmer, és komolyabban néz ki, mint egy leggings. A vásárlók beszámolója szerint azonban nem talált a márkánál olyan szárhosszúságú jeggingst, ami jó lett volna rá.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek