Katalin hercegné 11 ezer forintos blúzban szerepel a hivatalos portrén

Katalin hivatalos portréja nem egy remekmű, a brit Nemzeti Portrégalériában bárki megnézheti és felháborodhat azon, hogy a hercegné öregnek és gonosznak tűnik rajta. A divatmániásokat azonban a festő, Paul Emsey körberöhögésénél jobban foglalkoztatja, milyen blúzt visel Katalin első hivatalos portréján, mely egy fotó alapján készült el három és fél hónap alatt.

Fontos a ruhaválasztás, hisz hivatalosan (sajnos) ez a kép fog fennmaradni a fiatal Katalinról, tehát biztos kétszer is végiggondolta a hercegné és stylist csapata, mit viseljen, így eshetett a választás egy klasszikus, elegáns, nyakban masnis sötétkék felsőre, mely ráadásul nem egy elérhetetlen designermunka, hanem egy 118 dolláros (26 ezer forintos) French Connection darab – írja a hollywoodlife.com.

Ön megvenné a blúzt?

Katalint sokan pont ezért találják szimpatikusnak, mert a különleges estélyeken kívül általában nem drága ruhákat hord, hanem simán felvesz kétszer is egy Zara ruhát, vagy épp egy French Connection topot. A blúz most egyébként le is van árazva, 50 dollárért, azaz 11 ezer forintért lehet megrendelni, de a MOM Parkban is érdemes lehet körülnézni a márka üzletében, hátha ide is került a többféle színben kapható hercegnői blúzból. Önnek hogy tetszik a felső? Megrendelné, csak azért, mert Katalinon látta, vagy nincs ilyen hatással önre a britek kedvenc hercegnéje?

Oszd meg másokkal is!
Mustra