Menő vagy ciki az olvadó leggings?

Szeretjük az extrém leggingseket, a Black Milk macskanadrágai különösen tetszenek, valószínűleg nem csak nekünk, mert rengetegen koppintják őket. Az URB legalább nem ezeket másolja, hanem előrukkolt valami egész újjal: a lábtőről lefolyó szuroknak – vérnek, azbesztnek, takonynak és egyéb fnomságoknak – tűnő leggingsszel.

Azért lássuk meg a jót is a bizarr újításban: először is mindet kézzel készítik – méghozzá latexből és egy réteg púderből –, másodszor pedig végre kerül valami új a japán Harajuku-környéki fiatalok gardróbjába is. Ja, és a celebek is biztos szeretni fogják, mert a Nickelodeon díjátadó zöld trutyis hangulatát bármikor újra átélhetik otthon, potom 50 dollárért (11 ezer forint).

Ha tetszik önnek oz olvadó leggings, vehet egyet az URB honlapjáról és szavazhat a menőre, ha nem tetszik, nyomjon a cikire! Végülis lehet párosítani a furcsa ruhadarabot sima leggingsszel, mintás, vagy kötött harisnyával, ráadásul több méretben is kínálják, így a vastagabb combúak is hordhatják. Micsoda szerencse. Ráadásul ha nagyon tetszik, akkor rendelhet hozzá illő olvadó zoknit is 30 dollárért (6700 forint). Szóval menő vagy ciki?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (3199) (2815) Ciki!
Mustra