Lady Gaga és Nicki Minaj az év legrosszabbul öltözött celebnői között

Az idei évben is összeállította a Huffington Post a legrosszabbul öltözött hírességek listáját. A húszas listára méltán került fel Lady Gaga, Nicki Minaj, Snooki. Ugyanakkor a szerkesztők is elismerték, hogy néhányan csupán egy-egy jelentősebb ballépés miatt kerültek be a válogatásba. Így járt például Emma Stone és Naomi Watts is. Utóbbi számára egy Tom Ford által tervezett bő ujjú fekete ruha szolgáltatta az okot, hogy beválogassák.

A listára szintén felkerült Vivienne Westwood, aki divattervezőként tevékenykedik, annak ellenére, hogy ez saját öltözködésén nem igazán látszik. Szintén érdemes Megemlíteni Rachel Zoe nevét, aki stylistként dolgozik. Jelenleg is ő segít például Kate Hudson, Demi Moore, Eva Mendes és Anne Hathaway ruháinak kiválasztásában.

Míg a kifejezetten aktív énekesnők neve – úgy mint Katy Perry, Christina Aguilera – annyira nem meglepő, érdemes kiemelni a lista egyik nagy veteránját. Joan Rivers – bár plasztikai műtétekkel ellensúlyozni próbálja a látszatot – 79 éves, és már évek óta szerepel a legrosszabbul öltözött hírességek között.

Oszd meg másokkal is!
Mustra