Rihanna stílusának titka a jó stylist

Rihanna kétségkívül korunk egyik legtöbbet fotózott híressége. Az olykor gátlástalannak tűnő énekesnő sikerének egyik titka minden bizonnyal nonkonformista stílusa. Látványos szettjeivel és feltűnő kiegészítővel mindig felhívja magára a figyelmet, öltözzön elegáns arisztokratának, dögös dominának, baseball rajongónak, vagy akár közönséges utcalánynak.

A barbadosi énekesnő színpadi stílusáért és az íratlan divatszabályokat áthágó szettjeiért javarészt jelmeztervezője, Adam Selman és Mel Ottenberg stylist felel, akik az aktuális, 777 nevű világkörüli turnéján is öltöztették Rihannát. „Imádok játszani, szeretem, hogy több személyiségem van. Ez az, ami miatt a stílusom is mindig más” – mondta az InStyle magazinnak Rihanna.

Az énekesnő aktuális turnéján 7 nap alatt 7 országban 7 koncertet adott, amelyen szintén nagy hangsúlyt fektetett fellépőruháira is. A turné első állomásán, Mexico Cityben például gengszter stílusú szerelésben lépett színpadra. A tematikához passzoló frizurához és sminkhez egy fehér Alexander Wang inget, egyedi bőr melltartót és egy Opening Ceremony x Komakino nadrágot választott a stylist Rihannának. A vad outfitet Kentshire gyémánt nyaklánccal, Neil Lane gyűrűkkel, Versace karkötőkkel és Kenzo napszemüveggel dobta fel a turné jelmeztervezője.

Az énekesnő Torontóban sem fogta vissza magát, a Mexico Cityben látott fekete melltartót fehérre cserélte le, amihez egérszürke bő nadrágot, Shaun Samson inget és az együtteshez kiválóan passzoló Manolo Blahnik cipőt  választott stylistja. Adam Selman egyébként a Vogue-nak elmondta, hogy a közeljövőben piacra kerülő River Islandnek tervezett kollekció tartalmazni fogja a turnén látott darabokat, mint például a gyakran látott melltartó – írja a Vogue.com.

„Stockholmban csodálatos showt csináltunk, a Carhartt farmerdzseki egy kis Chanellel bekeverve nagyszerűen mutatott Rihannán” – nyilatkozta a produkcióról Ottenberg, a stylist, aki Tom Ford cipővel és American Apparel rövidnadrággal dobta még fel az énekesnő szettjét és a svédek hangulatát.

"A Párizsi koncert sikerének titka minden bizonnyal Rihanna klasszikusan nőiesen frizurájában és azt ezt ellensúlyozó férfias Givenchy darabokban rejlett. Riccardo Tisci könnyed szatén felsőjét és combig érő velúr csizmáját imádta a szuperaranyos párizsi közönség” – elemezte a koncertet Ottenberg.

A Berlini közönség már egy kannabisz levéllel díszített necc trikóban, bőr rövidnadrágban, túlméretezett fehér férfi ingben és Tom Ford csizmában illetve napszemüvegben köszönthette a 24 éves hírességet. A német koncerten látott szettben semmi különös nem volt, hiszen Rihannát gyakran látni ehhez hasonló szerelésekben és frizurával a színpadon.

A turné hatodik napján, Londonban Rihanna kétszer is átöltözött. Feltűnést keltett börtönruhára emlékeztető csíkos együttesében, melyet Raf Simons 2012-es őszi kollekciójából választott megfontolt stylistja. De nem okozott csalódást ultranőies fehér kosztümje sem, melyhez a már védjegyévé vált hasvillantó topot és piros Manolo Blahnik cipőt passzintott az énekesnő öltöztetője.

A turné utolsó állomásán, New Yorkban Adam Selman egy rózsaszín műszőr dzsekit, színben passzoló baseball inget, rövidnadrágot és Kenzo cipőt választott a fellépésre, amit Mykita napszemüveggel és Sidney Garber titán fülbevalóval dobott fel a lelkiismeretes jelmezes.

”New Yorkban egy igazán egyéni megjelenést képzelt el kedvenc kollegám és Rihanna legfontosabb munkatársa, Adam Selman. Az egész olyan volt, mintha Debbie Harryt keresztezte volna a rave-el és a gengszer világgal.Nagyon jó itthon! A New York-i közönség volt a legjobb és jobban imádom Rihannát,mint valaha!” – nyilatkozta Ottenberg az együtt töltött hét napról.

Oszd meg másokkal is!
Mustra