H&M féle Margielába öltözött hírességek partiztak New Yorkban

Miután a H&M a napokban nyilvánosságra hozta a Maison Martin Margielával készített teljes kollekcióját, a svéd márka tovább folytatja a rejtélyes belga darabjainak promotálását. A hétvégén New York kereskedelmi negyedében számos híresség és divatikon vett részt a Maison Martin Margiela for H&M exkluzív buliján, ahol többek között táncelőadások, speciális művészeti installációk bevonásával mutatták be a november 15-én piacra kerülő kollekciót. A körfolyosós, kilenc emeletes épületben a divat és a művészet szoros kapcsolatára utalva olyan művészek is kiállítottak az este folyamán, mint Daniel Arsham, Noemi Goudal és Frederique Chauveaux.

,,Annyira hihetetlen és izgalmas, hogy az egyik kedvenc tervezőmet ünnepelhetjük. A Margiela divatház titokzatos és lenyűgöző, nagyon régóta a rajongójuk vagyok. A H&M pedig, nos, elég megnézni a női és férfi kollekciókat! A H&M lehetővé teszi, hogy az ember nagy tervezők darabjaihoz jusson, a luxust mindenki számára elérhetővé varázsolja. Ez szerintem nagyon demokratikus, szóval én mellette állok” – mondta Sarah Jessica Parker.

A divatház és a fast-fashion márka közös darabjaiban olyan ismert emberek jelentek meg a rendezvényen, mint a házasságot fontolgató Kanye West, Sarah Jessica Parker, Doutzen Kroes, Helena Christensen, Selma Blair, Julianne Moore vagy Chase Crawford.

"A mai parti nagyon izgalmas volt, tele meglepetéssel. Egyik  teremben, egyik emeleten sem tudhattuk előre, mi vár ránk! Az installációk a ,Maison Martin Margiela with H&M' kollekciót a legelbűvölőbb, legeredetibb módon mutatták be, és úgy hiszem, a vásárlóink igazán nagyra értékelik majd ezt a kollekciót” –  mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója.

Míg a javarészt feketébe és pezsgő színű H&M és Margiela kollekcióba öltözött celebek a New York-i estélyen szórakoztak, nyilvánosságra kerültek a kollekció árai is. A kapszulakollekció egyik legjobb darabja, a test színű body fekete melltartóval például 29.99 fontért, 10400 forintért lesz kapható – írja a vogue.co.uk.

A vagány, túlméretezett, világos színű farmernadrág 39.99 fontba, 13900 forintba, a fényes, cukroszacskóra emlékeztető borítéktáska 34.99 fontba, 12100 forintba kerül majd. A gésák és hippik ihlette pizsama mintás darabok 59.90 fontról, 20800 forintról indulnak, egy pezsgő színű estélyi ruháért vagy egy bő nadrágért, szoknyával  59.99 fontot, 20800 forintot kérnek. Az aszimmetrikus piros ruha kicsit borsosabb áron, 99.99 fontért, 34700-ért lesz elvihető, egy tetoválást imitáló pulóverért pedig 29.99 fontot, 10400 forintot kérnek majd.

Szintén 10400 forintra árazták be a kesztyű formájú táskát is, de egy hajtinccsel díszített nyakláncra már 7.99-ért, 2700 forintért lecsaphatunk. A kollekció legdrágább darabjai sajnos a plexisarkú cipők lesznek, a lakkfekete és bézs színű körömcipőkért 149.99 fontot, 52 ezer forintot kérnek majd a Vörösmarty téren.

Oszd meg másokkal is!
Mustra