Íme a H&M és Margiela teljes kollekciója

Nyár óta folyamatosan csepegteti a H&M az információkat a rejtélyes belgával való kollaborációjáról és a divatvilág java is a kapszulakollekció közelgő debütálásától hangos. Nemrég napvilágot láttak Sam Taylor Wood klasszikus kampányképei, melyekből megtudtuk, hogy a svéd márka elérhető áron, 7000 és 52000 forint között kívánja beárazni Maison Martin Margiela gyűjteményét, ami a divatház 1998 óta tervezett emlékezetes darabjait tartalmazza.

Egy hónappal a boltokba kerülés előtt nyilvánosságra hozták a teljes kollekciót, ami a Margiela védjegyének számító anyagokból és vonalvezetésű darabokból áll, sok a selyem és az androgün stílusú együttes. Mint általában a svéd márka és a sztártervezők közötti együttműködéseknél megfigyelhető, ennél a kollekciónál is nagy hangsúlyt fektettek a kiegészítőkre, melyek egyik látványos darabja a selyemkesztyű formájú retikül.

Kellemes meglepetése a kollekciónak a gésák és hippik inspirálta ruha, a kötött pulóver és az üvegsarkú bordó csizma is. Ha felkeltette az érdeklődését a Margiela féle H&M kollekció és még nem írta be naptárjába november 15-ét, tegye meg most. Ahogy a ruhákat elnézzük, csak az igazi divatmániások fognak tolongani értük a Vörösmarty téren, de biztos többen lesznek, mint az agyonreklámozott Anna Dello Russo kollekció bemutatásakor.

asd

Oszd meg másokkal is!
Mustra