Szőrös mamusszal riogat a Céline

Már a londoni és milánói divathét cipőfelhozatalából is éreztük, hogy igencsak extrém cipőkben fogunk járni jövő nyáron. Ahogy Milánóban Miuccia Prada rendhagyó gésá-holdjáróitól horkant fel a közönség, úgy Párizsban a Céline bemutató otthoni, Birkenstock márka termékeire emlékeztető mamuszairól és szőrös körömcipőiről beszél mindenki.

A divatház vezető tervezője, a világ egyik legjobb női tervezőjeként számon tartott Phoebe Philo a pimasz cipőket leszámítva nem váltott ki különösebb érdeklődést 2013-as tavaszi/nyári kollekciójával, melyet egy Diadalívhez közeli lakásban mutattak be vasárnap.

A színben minimálisan blokkolt selyem és szatén darabokkal a kritikusok szerint a márka csak a Zara bevételén lökött egy nagyot, mivel oda a hetekben csordogáltak be hasonló, könnyed fazonú és anyagú, pizsamára hajazó együttesek – írja az latimes.com. Ön mit gondol, menő az haute couture UGG cipőnek is beillő Celine lábbeli-kollekció, vagy nem érezné jól magát, ha 2000 dollárt, azaz 442 ezer forintot adna ki valamiért, amit máshol 10 dollárért, 2200 forintért is megvehet?

Oszd meg másokkal is!
Mustra