Kétpercenként elkel egy Katalin hercegnés magassarkú

A fehérnemű-eladásban csúcsokat döntögető Marks & Spencer újabb eladási rekorddal büszkélkedhet. A márka korlátozott példányban piacra dobta a botrányokat jól tűrő Kate Middletonon és a nemesi család hölgytagjain gyakran látott bézs L.K. Bennett cipő hasonmását, melyből két percenként adnak el egy párat.

„A vásárlók szívesen szállnak versenybe a Cambridge-i hercegné stílusával, így a Marks & Spencer őszi televíziós reklámjainak és a hercegné népszerűségének köszönhetően az elmúlt héten átlagosan egy pár cipőt adtunk el két percenként” – mondta minden idők legkelendőbb cipőjéről Sally Ambrose, a márka lábbelikért és kiegészítőkért felelős vezetője a Daily Mailnek.

146512445
Fotó: Wpa Pool / Europress / Getty

Ön venne csak azért cipőt, mert egy híresség is olyat hord?

  • Ha nekem is tetszene, megvenném 1549
  • Nem, mert nem vagyok rajongó típus 733
  • Nem tudom 57
  • Mindent megveszek, amit egy szimpatikus celeben látok 48

A klasszikus női gardróbba illeszkedő, 'Limited Edition' címkével ellátott, nem csupán szezonális cipő öt különböző színben – a slágernek számító bézs, kék, leopárdmintás, arany és kígyóbőr verzióban mindössze 19,50 fontért, 7000 forintért kapható a márkaboltokban és a marsandspencer.com-on. Megéri, csak kérdés, mennyire kényelmes az utánzat: Katalin hercegné cipője biztos ultrahordható, hisz feszt azt hordja, de a műbőr fast fashion cipő valahogy már ránézésre is kényelmetlen.

article-2207889-152F2C1D000005DC-146 306x263
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.