Menő vagy ciki a celebes-állatfejes notesz?

A különleges borítóiról ismert TeNeues legújabb, „Famous Faces” névre keresztelt kollekciójában nem kíméli a legendának tartott hírességeket. Legújabb noteszei elejére ugyanis néhány ismert ember arcát tette ironikusan kutyává és macskává alakítva át azokat.

A tiszteletlennek is nevezhető, ízléstelen humorérzékkel megáldott alkotók olyan kultusszá vált figurákat parodizálnak ki, mint a Jack Sparrowt alakító Johnny Depp, az egyik legnagyobb divatikonként számon tartott Audrey Hepburn,a csivava bőrbe bújtatott Michael Jackson, az inkább a macskák felé húzó Karl Lagerfeld vagy a reggae zenére váltó rapper, Snopp Dogg.

A könyvjelzővel, gumiszalaggal és névjegykártyáknak kialakított belső zsebbel ellátott,havonta új arcokkal bővülő keménytáblás noteszek ára, aMoleskine Lego noteszéhez hasonló,9 és 12 dollár, 2000-2600 forint között mozog.- írja az olasz Feeldesaign.com. Ön mit gondol, menő vagy inkább ciki a 16x22 cm-s giccsbe hajló notesz, melynek elejére hírességekre emlékeztető ijesztő kutya és macska fejeket képzelt el az élelmes márka, vagy egyáltalán nem tartja elcsépeltnek az ötletet és bevásárolna a bizarr 'Pet Rocks' gyűjteményből?

Legendák állatfejjel
Legendák állatfejjelPetsrock
Oszd meg másokkal is!
Menő! (3645) (3011) Ciki!
Mustra