Ők az első celebnők, akik Raf Simons-féle Diorban nyomulnak

Bár csak egy hónapja debütált a divatvilág előtt Dior couture kollekciójával az antiszemitizmussal megvádolt Galliano utódja, Raf Simons, néhány A-listás színésznő máris abban a megtiszteltetésben részesült, hogy végigvonulhatott a vörös szőnyegen a belga tervező modern, letisztult és időtlen estélyi ruháiban.

Lady Dior kampányarca, Marion Cotillard elsőként viselhette a Odeon Leicester Square vörös szőnyegén Raf Simons ruháját. A stílusban talán legérdekesebb összeállításban, ami egyszerre volt elegáns és szórakoztató, a színésznő tökéletesen hozta egy negyvenes évekbeli filmsztár megjelenését. A The Dark Knight Rises londoni premierjén Cotillard egy vállnélküli, narancsszínű felsőrésszel, arany övvel és fekete-fehér alsóval ellátott térd alá érő ruhát viselt, amelyhez természetesen kiegészítőket és élénkvörös rúzst választott.

Marion Cotillard
Marion CotillardIan Gavan / Europress / Getty

A 42 éves Rachel Weisz szintén vállnélküli, de combvillantós Dior ruhát viselt a Bourne Legacy New York-i premierjén. A péniszét fontosnak tartó Daniel Craig felesége a lenyűgöző fekete ruhájához egyszerű kiegészítőket és sminket választott, mint a piros rúzs, visszafogott Bulgari karkötő és a házilag is koppintható Christian Louboutin cipő.

Rachel Weisz
Rachel WeiszLarry Busacca / Europress / Getty

Justin Timberlake menyasszonya, a hobbiköltőnek állt Jessica Biel egy joghurtosan rózsaszín vállnélküli-zsebes ruhában lépett aTotal Recall hollywoodi premierjének vörös szőnyegére. A divatbemutatón a svéd-francia modellen, Sigrid Agrenen látott ruhán kívül Biel Louis Vuitton 'Merry Go Round' névre keresztelt fehér, fémmel díszített 1000 dolláros (224000 forintos) bőrcipőjében és Tom Binns ékszerekben villogott a Grauman's Chinese Theatre-ben.

Jessica Biel
Jessica BielJon Kopaloff / Europress / Getty

Kié a legszebb ruha?

Az YSL-t megújító Hedi Slimane mellett a férfidivat egyik legnagyobb megújítójának számító 44 éves új művészeti vezető, Raf Simons első Dior kollekciójának tervezésénél elsősorban a divatház negyvenes évekig visszanyúló kulturális örökségéből merített ihletet, de mégis kinek áll legjobban ez a stílus? A fémesen csillogó Marion Cotillard, Rachel Weisz, a vígözvegy vagy a márkákat keverő, cukin zsebben turkáló Jessica Biel? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra