Bikini helyett vegyen sellőfarkat!

Ha már unja az alig változó fürdőruhadivatot és nem akar 700 forintos bikinire se költeni, ráadásul imádja a sellős meséket, akkor szerezzen sellőfarkat bikinialsó helyett. A pihent agyú, de feltehetően némi haszonnal kecsegetető ötlet a kanadai Monika Naumann fejéből pattant ki, aki 3-Fins című weboldalán árulja a különböző színű farkakat. Egy sellőuszony 250 kanadai dollárba, azaz 57600 forintba kerül (plusz a szállítási költség), méretre készül, és rengeteg csillogó színből lehet válogatni.

mermaid
3-fins.com

Naumannt lánya sellőmániája inspirálta, januárban varrta meg az első jelmezt, azóta nem csak gyerekméretben dolgozik: a kislányok sellőmániás anyukáinak is tetszik az új őrület, melynek nagy előnye állítólag, hogy gyorsabban lehet úszni benne és a hasizom is erősödik. Minket épp ez utóbbi aggaszt: ha valakinek nem elég erős a hasa, akkor kőként süllyed el a csinos sellőszettben, illetve mi a teendő, ha elfáradunk?

Egy ideig kézzel is el lehet evickélni, de utána? Ön szerint jó ötlet a sellőjelmez? Venne magának ilyesmit 57 ezer forintért? Vagy csináltatna inkább hasonlót egy olcsóbb varrónővel? Szavazza meg, menő, vagy ciki a medence mellett partra vetett halként pózolni! Mi már alig várjuk, hogy valamelyik celebnő bevállalja ezt a hülyeséget.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek