Menő vagy ciki a Louis Vuitton gofrisütő?

A kétszer is címlapháborút nyert Louis Vuitton ezúttal a Los Angeles-i székhelyű designert, Andrew Lewickit ihlette meg. „Szeretem az elcsépelt vicceket, élvezem a humort és a szójátékokat. Megszállottja vagyok az anyagoknak, a gyártási módszereknek és a gyártásnak” – mondta az OTIS-on végzett 29 éves Andrew Lewicki, a hatásvadász sütő megalkotója, akit mindig is inspiráltak a társadalmilag, politikailag nem annyira elfogadott, sőt, egyenesen illegális dolgok.

Louis Vuitton gofrisütő
Louis Vuitton gofrisütő

A modern élet paradoxonaival szívesen kísérletező tervező a divatház klasszikus mintájával és az ikonikus monogrammal látta el a teflon bevonatú gofrisütőt, ami engedély hiányában egyelőre csak műalkotásként létezik, nem dobták még piacra. Nem ez az első eset, hogy a márka tervezőin kívül másokat sem hagyott nyugodni a LV logója, az arizoniai Phoenixben például valaki Louis Vuitton mintájúra festette garázsajtaját.

Lewicki kreációjához hasonlóan szokatlan projektet mutatott be az idei Milánói Design Héten a japán Ryosuke Fukusada és a portugál Rui Pereira is ‘Sapore dei Mobili’ néven. A tervezőpáros sütőjével babaszoba-berendezéseket lehet gyártani gofritésztából.

Ön mit gondol, menő vagy ciki a luxusreggelit készítő LV gofrisütő, vagy beéri ezután is a hagyományos készülékkel? Ha valami hasonlóan ismert és elcsépelt mintára vágyik, Hello Kittys gofrisütőt az eBay-en már 20 dollártól (kb. 4600 forinttól) rendelhet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek