Menő vagy ciki a Givenchy lánccal díszített fehér szandálja?

Tovább borzolja a divatrajongók idegeit a Givenchy. 2012-es tavaszi bemutatójával egyértelműen új irányba indult el a divatcég, így kiváncsian vártuk, hogy 2013-as tavaszi-nyári férfi kollekciójának párizsi bemutatóján képes lesz-e megőrizni a tavaly méltán kiérdemelt „A 2012-es tavaszi kollekció” címet.

Riccardo Tisci tavaly vicsorgó rottweilerekkel sokkolta közönségét, idén a szerinte hasonlóan trendi vallási ikonográfiák és spiritualitás felé fordult. A vattacukor színekkel feldobott absztrakt kollekció bátran kaphatta volna a "Bocsáss meg nekünk Atyám, vétkeztünk" fantázianevet is, annyi Szűz Mária képpel díszített pulóver vonult végig a kifutón. A ruhákat hangsúlyozó, hosszabb, szoknyaszerű, átlátszó rétegek viszont emlékeztettek a Stella McCartney 2010/11-es őszi-téli kollekciójának darabjaira. Az egykor gyakorló római katolikus Tiscit luxusanyagokkal készült kollekciója tervezésénél a Bauhaus mozgalom, a templomok mennyezete, az orgonazene és a tömjén illata inspirálta.

A kísérteties nyomatok, púderszínek, szatén és organza anyagok mellett megakadt a szemünk a férfi modellek lábára adott, lánccal díszített, fehér műanyag szandálon, ami szinte egyértelművé teszi számunkra, hogy ez a kollekció nem lesz a tavalyihoz hasonlóan az év kollekciója.

Ön mit gondol a Givenchy rettenes fehér szandáljáról? Szívesen látná párja lábán, vagy a kukában a helye? Az áráról sajnos nincs információnk, de ha nagyon tetszik önnek, hamar elkészítheti otthon pasijának: csak kell egy olcsó, műanyag standpapucs és 1 méternyi aranylánc valamelyik barkácsboltból. Egy kevés pillanatragasztóval rögzítse a láncot a papucs pántjain, majd hazudja azt, hogy eredeti Givenchy!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (13751) (3921) Ciki!
Mustra