Menő vagy ciki a virágos designer Adidas?

Az amerikai divat fenegyerekeként is emlegetett Jeremy Scott évek óta tervez az Adidas Originals-nak. A sikeres együttműködésből láthattunk már több meglepő szettet is, Scott  egyedi, újragondolt stílusjegyekkel dobta fel a legendás  fazonú, megszokott ruhadarabokat. Kilencvenes éveket idéző 2012 őszi/téli kollekciójához is beválalósnak kell lenni, az előző gyűjteményhez hasonlóan nagyvárosi, utcai divatból, amerikai popkultúrából és zenéből merített ihletet a tervező.

Jeremy Scott az Adidasnak tervezett szabadidő ruhája
Jeremy Scott az Adidasnak tervezett szabadidő ruhája

Előző kollekciójának talán legmeghatározóbb darabja volt a Scott féle panda mellett megjelenő gorilla, amit az új kollekcióban továbbgondolva, népszerű teddy maciként jelenít meg a tervező a hippi-virágmintás tornacipőin, szivárvány színű felsőin. A 31 darabból álló prémium anyagokból készült kollekció összesen 18 nőknek, férfiaknak és gyerekeknek tervezett cipőt tartalmaz.

A vad, egyedi mintákkal, sablonos virág és állatmintákkal, futurisztikus metál elemekkel vegyített Adidas Originals by Jeremy Scott termékcsaládot 2012 augusztusától lehet beszerezni világszerte. A Charlotte Free és River Viiperi által népszerűsített katalógus első képeit elnézve durvább darabokra már nem kell számítanunk, így is kell egy kis idő, hogy feldolgozzuk a rave partiba is beillő kiegészítőket, a klaviatúra mintás ruhákat, funky színeket, a hirtelenzöld, krokodilbőrből készült túrabakancsot vagy a nyolcvanas évek ikonikus darabjának számító gumitalpú Superstrar cipőt. Lady Gaga, Rihanna, Björk és Justin Timberlake nagy rajongója a Jeremy Scott által tervezett Adidas daraboknak. Ön mit gondol, menő vagy ciki az infantilisnek is mondható új kollekció?

Teddy maci másképp
Teddy maci másképp
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek