Májusi Photoshop-bakik: túl lapos has, túl vékony Mihalik

A Huffington Post összegyűjtötte a májusi hónap legdurvább Photoshop tévedéseit: jópár összejött, mi most csak a feltűnőbbeket vesszük sorra. Pédául az Oasis webáruházából időközben törölt Butterfly fantázianévre hallagtó ruhához készült katalógusfotót, melyen a modell egyik lábát teljesen leretusálták az utómunkák során. Az Asos Facebook oldalára is felkerült egy érdekes kép, melyen a modell testszínű fehérneműjét akarhatták kiemelni, de a nagy igyekezet közben természetellenesen egyenes csípőt rajzoltak neki.

És itt van a legújabb Kardashian fehérneműreklám is: az örmény nővérektől már megszokhattuk, hogy minden fotójukat rommá photoshoppolják, úgyhogy nekünk fel sem tűnt, hogy valami ne lenne rendben a képpel.

A gyűjtésben helyet kapott két magazin, az egyik az amerikai Marie Claire júniusi száma, melynek címlapján Jessica Alba olyan lapos hassal pózol, amilyet csak vonalzóval lehet húzni. Arról már ne is beszéljünk, hogy mitől lett a színésznő arca hullafehér és teljesen kifejezéstelen – az utómunkás szakember nem állt a helyzet magaslatán.

Mihalik Enikő egyik munkája is helyet kapott a legrosszabb képek gyűjteményében, mégpedig a Harper's Bazaar címlap, melyről mi is cikkeztünk: a nőies modellt ugyanis pálcika-Barbie-vá retusálta valaki, és sajnos rá sem lehet ismerni Magyarország egyik legelismertebb modelljére a neves magazinban. Nézze meg a galériában ön is a legkeményebb májusi photoshop-bakikat!

Oszd meg másokkal is!
Mustra