Teveszínű nadrágban villantott tevepatát Eva Longoria

A 37 éves színésznő, aki általában testre simuló ruhákban jelenik meg a nyilvánosság előtt, a minap egy olyan összeállításban tette tiszteletét a Today című műsor forgatásán, amiről a szerkesztőségben nem tudtuk eldönteni, hogy nagyon jó vagy nagyon rossz.

Novemberben már beszámoltunk arról, hogy mekkora trend a celebeknél és így a fast fashion boltokban is a bőrből készült miniszoknya és rövidnadrág. Úgy tűnik, ez a divatirányzat a Született feleségek sztárját is magával ragadta, ugyanis egy teveszínű, ultrarövid nadrágot választott az eseményhez, és a natúr szín ellenére igen feltűnő darabot egy fehér blúzzal és blézerrel ellenpontozta.

Nem, sajnos ez sem tudta feledtetni a merev anyag gyűrődéséből fakadó bizarr látványt, ahogy azt sem, hogy a nadrág nem a legelőnyösebb helyen „vágta el” Eva Longoria lábát. A teveszínű nadrág ráadásul minden jóérzésű nő rémálmát, a puncit kényelmetlenül kidomborító tevepatát rejti.

Úgy tűnik, a randiműsorával haknizó celeb nem tartozik azok közé, akik szerint 35 és 40 között a hosszabb szoknya és nadrág dívik, vagy ő már a negyvenes évei elejére készül, amikor megint menőnek számít majd a mini.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek