Beyoncé műcigányasszonyos szoknyában, férfikalappal

Nagy divat mostanában a colorblocking, azaz nagy, különböző színű felületek kombinálása öltözködés közben. Beyoncé talán valami ilyesmire törekedett a minap, amikor a képösszeállításban látható szerelésben lépett ki az utcára New Yorkban, de lehet, hogy az összhatás sokaknak így már túl eklektikus. Ráadásul ez nem is colorblocking.

Az a nagy színes izé ott alul nem más, mint egy maxiszoknya az Etrótól - ha megtetszett, ezeregyszáz euróért (kb. 320 ezer forintért) ön is vehet magának egyet ide kattintva.

Mi a legrosszabb ebben az összeállításban?

Az össze-vissza nyomtatott, műcigányasszonyos stílusú szoknyát nem lehet egyszerű bármivel jól párosítani, szerintünk Beyoncénak sem sikerült, a pink feszülős pulóver nem igazán passzol hozzá. Bár valószínűleg pont az volt a cél, hogy minél durvábban üsse egymást a két darab. És ez még mindig nem minden, a decens cipő és táska mellé a nemrég szült énekesnő hatalmas karikafülbevalókat vett, kerek napszemüveget, és utalásként a colorblocking mellett a másik legnépszerűbb jelenlegi trendre, egy férfikalapot. Az összhatás leírhatatlan, ezért ajánljuk, hogy kattintgassa végig a képösszeállítást, több fotóról több minden látszik!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek