Palvin Barbara ismét a Chanel arca

A lassan Mihalik Enikőt is leköröző magyar topmodell szerződést meghosszabbította a Chanel, azaz 2012-ben is a gyakran Natalia Vodianovához hasonlított Palvin lesz a Le Blanc termékcsalád arca.

A képre kattintva megnézheti a videókat!
A képre kattintva megnézheti a videókat!Chanel

A Chanel távoli-keleti régiónak szóló honlapja tele van Palvin videóival: a modell szám szerint 13 kisfilmen néz buján a kamerába, miközben gondos kezelik sminkelik. Az egyik videóban pirosítót kap a tökéletes arcú, 18 éves modell, a másikon szemöldökét fésülik puha ecsettel. Az utolsó videón lágyan kisminkelve csücsörít Palvin az arcunkba.

palvin solo
Chanel

A Chanel mellett a L’Oréal is Palvint választotta reklámarcnak, sőt, alábbi videó szerint ő az új L’Oréal Paris ikon. Az már szinte magától értetődő, hogy egyben rúzsügyi nagykövet is.

A magyar modell egyébként sem unatkozik, nemrég Leonardo DiCaprio csajával fotózták, azelőtt a Victoria’s Secret-nek pózolt, ami már tényleg a topmodellség szinonimája. Ló fölött terpeszt, fast-fashion márkának pózol, parfümreklámban maszturbál, múltat idéz a Vogue-ban és az egész világot meghódítja a 18 éves budapesti lány, akinek mellbimbóját is láthattuk már, igaz, ez semmi ahhoz képes, hogy Mihalik Enikő bimbóit milyen sokszor megcsodálhattuk már.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek