Neonzöld, kék, pink: színes hajjal nyomulnak a celebek

Januárban megjósoltuk, hogy az idei über-trend a színes haj lesz, és tényleg: a külföldi celebek közt lassan alig marad olyan, akinek ne lenne extrém színűre festve a haja, és a divathetek kifutóin is érdekes hajszíneket láthattunk.

Kezdjük Vanessa Hudgensszel, aki szép, fekete haját szívatta le szalmasárgára: nem egy extrém hajszín, de azért elég drasztikus változás (képek a szőke színésznőről itt) – a US Weekly szerint nem is igazi a festés, hanem parókáról van szó. Katy Perry már komolyabban ráment a színekre: rózsaszín frizuráját egy ideje hirtelenkékre festette, a párizsi divathéten pedig megmutatta, hogyan lehet egy színes hajat elegánsan és különlegesen is hordani. A befésülés nélkül elég közönséges hajszínhez egyszer talpig kékbe öltözött, a régi jó kék parókás időket idézve, máskor pedig fáradt-rózsaszín szettel egészítette ki az extrém hajat.

Perryn kívül a mindig trendi 11 éves tiniceleb, Willow Smith vállalt be egy különös színt: ő neonzöldre festette haját, és fel is pakolt egy menő fotósorozatot az Instagramra. A sokakat idegesítő, hipszter-Smith nagyon jól tud ajakbiggyeszteni, de ettől még mindig úgy néz ki a legtöbb képen, mint egy sovány kisfiú. A galériában megtalálja a lassan felnövő celeblány zöldhajú képeit, itt pedig még sokkal több Smith-fotót láthat.

Az extrém frizuratrend természetesen a divatheteken is megjelent: a sok furcsa ruha mellett érdekes hajakat is nézegethet a legfurcsább bemutatók képein, de külön kiemelnénk Jean Paul Gaultier modelleit: az haute-couture divathéten Amy Winehouse-ra emlékezve vonultak a színes hajú modellek, a prêt-à-porter divathéten pedig felül színes, alul ragacsos hajat álmodott a fodrász a lányokra - a gigalenövés amúgy a válság trendje, és állítólag hamarosan az utcai divatba is betör.

És ha már hajtrend, ne felejtsük el azokat sem, akik régóta nyomulnak színesen: Kelly Osbourne-nak biztos bejön az ősz haj, mert régóta kitart mellette, Rihanna és Nicky Minaj pedig szinte folyamatosan sokkolnak újabb és újabb frizuráikkal: Minaj volt már vörös, és pink is, Rihanna pedig általában piros hajjal él, kivéve mikor megunja, és visszafesteti barnára tincseit.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek