Debreczeni Zita fotóin ajakbiggyeszt Szabó Zsófi

Debreczeni Zita a Presztízs Style magazinnak készített egy fotósorozatot a legújabb mainstream celebnőről, Szabó Zsófiról.

A magazin eddig minden számát ismert emberekkel készített divatfotókkal töltötte meg, egyik kedvencünk a szeptemberi, Zimány Lindás lapszám volt (képek itt), amelyet szintén Debreczeni Zita glammodell és fényképész fotózott.

„Zsófit korábban nem ismertem, nem tudtam mire készüljek. Mivel színésznő, ezért gondoltam, hogy nem okoz majd neki gondot akármilyen szerepbe is kell, hogy bújjon. A közös munka abszolút a profizmusát tükrözi, együttműködő volt, megbízható és aranyos. Én nagyon nyűgös és beteg voltam akkor, vele mégis minden nagyszerűen ment.” – állítja Debreczeni a fotózás sajtóközleményében.

„A Presztizs egy stílusmagazin, minden alkalommal divatanyagra fotózunk. Nagyon elegáns, nagyon nőies nőt akartam faragni Zsófiból, mire a fotózásra került a sor a sminkesek és stylistok már készen adták át nekem. Egy otthonos közeget szerettünk volna teremteni, ami úgy érzem sikerült. Összességében az egyik legszuperebb fotózásom volt.” – tette hozzá a glammodell.

A Szabó Zsófis sorozat a legfrissebb, hétfőtől kapható lapszámban jelenik meg, de a képek már fent vannak Debreczeni és a magazin Facebook oldalán is, így az egész editorialt végig lehet nézni: Berki Krisztián barátnőjét elegáns kék, és szexis fekete-fehér szettben, egy félhomályos luxuslakosztályban fotózta celebtársa. A színésznő nagyon buján biggyeszt ajkat, és nagyon cukin nevet a kamerába, de pár képen a rajongói sem ismernek rá: „Wow, fel se ismertem a Zsófit :) nagyon ügyes vagy Zita!” – kommentelte például Lia Ice az egyik kép alá.

Tény, hogy érezhető egy kis photoshop a képeken, de mi felismertük Szabót. Önnek hogy tetszik a celeb által fotózott celeb-editorial? Menő vagy ciki a Debreczeni Zita által készített editorial?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2149) (3420) Ciki!
Mustra