Végre magunkra kenhetünk egy csodálatos leszbikus popikont

A formásan telt énekesnő nevével fémjelzett, korlátozott darabszámú kollekciót dob piacra a MAC Cosmetics - írja a catwalkqueen. Míg legutóbb Jean Paul Gaultier szemelte ki magának a Gossip zenekar énekeseként hírnevet szerzett sztárt, hogy ruháit népszerűsítse, most a kozmetikai világcég állapodott meg Dittoval, hogy létrehozzon egy sor limitált kiadású terméket, melyeket júniustól lehet majd a boltokban is kapni.

Annak érdekében, hogy kezdő lökést adjanak a sorozat elindításához, Beth Ditto is részt vett a párizsi Sidaction Dîner de la Mode gálán (ez magyarázza, hogy többen is látták az Haute Couture Weeken).

A feminista kijelentéseiről is ismert, leszbikusságát nyíltan vállaló Ditto sztárvendége volt Karen Buglisinek, a MAC világmárka elnökének, és John Demseynek, aki az Estée Lauder csoport vezetője, valamint a MAC Aids Alapítványának elnöke egyben. Ebben az évben az alapítvány 190 ezer eurót adományoz majd Sidactionnek.

Egyelőre keveset tudni Beth közelgő smink-kollekciójáról, de az énekesnő stílusát ismerve joggal sejthetjük, hogy funkys, csillogó és merész színekkel gazdagított termékek lesznek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra