Heidi Klum gyerekeit is elrejthette volna trapézfarmerjában

A négygyermekes modell a minap feltűnő összeállításban jelent meg az utcán családja társaságában, és ijesztően óirási nadrágja mellett eltörpül az a tény, hogy lányain katicás szőrmecsizma volt. A 38 éves híresség állítólag nagyon szeret kísérletezni a különböző stílusokkal. „A divat nagyon szórakoztató, érdekes, új és más. Szeretek furcsa dolgokat felvenni” – nyilatkozta Klum, akinél szemmel láthatóan most a hetvenes évek volt a soron. Persze azóta is volt kisebb-nagyobb reneszánsza a bő és/vagy trapéz szárú farmernadrágoknak.

Mostanában egyébként sok helyen lehet kapni bő szárú pantallókat, igaz, általában más anyagból (Lásd galériánkban szereplő darabokat!). Ez nem csoda, hiszen 2010 őszén, amikor a nagyobb tervezők bemutatták a 2011-es tavaszi kollekciókat, több helyen – például a Dior, Marc Jacobs, Derek Lam, Jason Wu és Tommy Hilfiger showján is - fel-felbukkant pár magasított derekú, bő szárú nadrág. Ez szivárgott most le a mindennapi boltokba. Jó, ilyen extrém darabbal talán sehol nem találkoztunk.

Egyesek szerint egyébként kész szerencse, hogy a modell nem bukott fel nadrágja szárában, mások pedig megjegyezték, akár gyerekeit is el tudta volna rejteni. Nos, Klum nem használta ki ezt a remek lehetőséget, így a paparazzók rengeteg képet tudtak készíteni a modell családjáról ahogyan Los Angelesben kószáltak. Az is nagy mázli, hogy nem esett az eső, ugyanis az ilyen lebegő, lifegő, földig érő farmerek remekül felszívják a vizet, sőt, nedves állapotban a koszt is jobban vonzzák, szóval a praktikusságukat nagyon is kétségbe lehet vonni.

Ön szerint menő vagy ciki Heidi Klum gigantikus trapéznadrágja?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek