Az észak-koreai örökös könyvhaja az új divat az országában

A húszas éveiben járó Kim Dzsong Un fellapozott könyvhöz hasonlító haját utánozzák a fiatalok az észak-koreai fővárosban, Phenjanban - írja a Reuters a dél-koreai Chosun Ilbo lapra hivatkozva.

2011-12-14T050202Z 242840089 GM1E7CE10BE01 RTRMADP 3 KOREA-NORTH
Fotó: KCNA/Files

A felül középen elválasztott, szétfésült haj fiatalos és becsvágyó viseletnek számít, legalábbis a dél-koreai újság szerint.

Az egyik észak-koreai lap még szeptemberben azt írta, hogy a csinos és rövid hajú férfi megnyerő. "Egy fiatal férfi a felül kettéválasztott frizurával józannak és divatosnak tűnik" - állította.

nkorea

Kim Dzsong Un apja, Kim Dzsong Il, aki egyelőre még az ország vezetője, viszont többnyire kissé bozontosan, bár szintén rövidre nyírt hajjal szokott megjelenni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.