Ha lila, kék, rózsaszín és zöld hajú nőket lát, itt a tavasz!

Zanza!

Míg tavaly az ősz haj volt a menő, idén, sőt, jövőre is a színes tincsek lesznek majd divatban, de ha valaki mégis a fehér frizuráért rajong, nem feltétlenül néznek majd rá ferde szemmel a trendek követői. Bár mindig akadnak hírességek, akik szeretik az erős, feltűnő színeket, most már azok is festethetnek maguknak kék, lila, zöld vagy rózsaszín tincseket, akik annyira nem akarnak lázadni, hanem sokkal szívesebben állnak be a sorba. Ja, persze ugyanez igaz ránk, hétköznapi emberekre is, legalábbis a Schwarzkopf Professional őszi és téli trendeket bemutató eseménye alapján.

Az aktuális divathetek eddigi bemutatói alapján egyébként ez a trend sem múlik el egyhamar, hiszen a tavaszi kollekciókat felvonultató show-k egy részén is élénk színűre festett hajú modellek mutatták be a ruhadarabokat. Ott van például Narciso Rodriguez bemutatója, amelyről képeket is közlünk a galériánkban (aki még több fotóra vágyik, az kattinston ide!), de Mark Fast sem akart kimaradni a jóból, ahogy Thakoon sem. Igen, ami a következő szezont illeti, ők – vagy inkább a velük együtt dolgozó fodrászok - is a színes hajra esküsznek, igaz, van, aki szerint elég pár színes tincs, van, aki szerint pedig az egész hajzatot be kell mázolni. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Charlotte Free már februárban is vattacukrot idéző hajjal vonult végig a kifutón Richard Chai bemutatóján.)

Ön milyen színűre festené a haját?

  • Maradnék a hagyományosabb árnyalatoknál 293
  • Lilára 89
  • Rózsaszínre 73
  • Kékre 72
  • Zöldre 48
  • Őszesre 35

Megjegyeznénk, azért kell némi bátorság ahhoz, hogy valaki ne csak kacérkodjon a pink tincsekkel, hanem meg is akarja valósítani ötletét. "Ha olyan vad színeket szeretnénk, mint Lady Gaga, nem szabad megfeledkezni arról, hogy kell hozzá a megfelelő személyiség, a megfelelő stílusérzék. Ha valaki egy bankban dolgozik, akkor nyilván nem másolhatja le az ő frizuráját egy az egyben, de azért ihletet bátran meríthet belőle” – nyilatkozta korábban a Velvetnek Lesley Lawson, a Schwarzkopf Professional egyik nagykövete.

Blogmustra