Átmeneti fogtetoválás: menő vagy ciki?

Állandó fogtetoválás már évek óta létezik, ahogy a fogdíszítés különböző változatai is, de most megérkeztek a tetoválós rágók fogakra optimalizált verziói is. A néhány nap alatt lekopó tetoválások persze Japánban igazán népszerűek, ahol az egyébként megszokott gyémántos, illetve egyéb csillogó tárgyat ábrázoló mintákon túl az egyediségé a főszerep - írja a Japan Trends.

A cél, hogy minél egyedibb, és az egyén stílusához minél inkább passzoló matricákat ragasszanak a fogukra a divatérzékeny japánok. A katicabogarat azoknak javasolják, akik nyári hangulatot akarnak teremteni maguk körül, az aranyszínű szívet pedig azoknak, akik az éjszaka nyüzsgését részesítik előnyben.

De persze a lehetőségek határtalanok, nagy divat például a körömlakkal harmonizáló fogtetoválás is, mind színben, mind mintában. Az eljárás, amivel felhelyezik elég egyszerű, egy speciális ragasztóval a foghoz rögzítik a mintát, majd LED-lámpa segítségével kiszárítják a ragasztót, így elősegítve a megkötését. Árakat sajnos nem találtunk, de nem tűnik túl drágának, csak az a kérdés, hogy menő-e vagy ciki?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek