Óriási a kereslet az Amy Winehouse kollekcióra

A Fred Perry még tavaly októberben dobta piacra az első Amy Winehouse kollekciót, ami elég tisztességesen teljesített, akárcsak a második kollekció, ami idén márciusban került az üzletekbe. Ha minden igaz, az énekesnő halála nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lesznek kaphatóak újabb, a híresség neve alatt futó ruhadarabok. Amy Winehouse halála előtt röviddel azt nyilatkozta a Harper's Bazaar magazinnak, hogy már elkészült a következő három kollekció, vagyis a 2012-es őszi/téli szezonig bezárólag szabad a pálya.

winehouseruha3

A szomorú fejlemények miatt természetesen óriási lett a kereslet a korábbi darabok iránt, a legutóbbi kollekciót állítólag teljesen felvásárolták. Bár a lehetőség anyagi szempontból bizonyára kecsegtető, a gyászoló rokonokra és barátokra való tekintettel a Fred Perrynél egyelőre nem döntöttek arról, hogy mi legyen a jövőbeli kollekció sorsa, először szeretnének beszélni a családtagokkal és a menedzsmenttel – írja a Daily Mail.

Az énekesnőt eddig a divatvilág egyébként mérsékleten gyászolta, pedig Karl Lagerfeld korábban egyik múzsájaként emlegette.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.