Perverz törpapával pózolt a szőke, Törpilla dekoltázsos Katy Perry

A hétvégén tartották New Yorkban az élőszereplős, 3D Hupikék törpikék bemutatóját, ami egy dolog, hogy az elmondottak alapján a 80-as években felnőtt népesség emlékeinek tompa baltával történő szétzúzása lehet leginkább, de nem ez a lényeg, hanem hogy Katy Perry adja az angol verziójában a hangját Törpillához.

katyperryszokefekete

Hogy jobb?

  • Sötéten 1016
  • Szőkén 668
  • Bárhogy 662
  • Sehogy sem 369
  • Nem tudom 65

Ennek örömére szép lassan feketéből szőkére váltott, amit mindenki megcsodálhatott a bemutatón készült fotókon, ahol egészen bizarr, perverz módon pózolt. Egyrészt egy Törpillás miniruhát vett fel, gondosan ügyelve arra, hogy a dekoltázsa legalább annyira felkeltse a bemutatóra érkező fiatal apukák érdeklődését, mint amennyire a film a gyerekekét.

Amellett, hogy Perry hozta ezt a rá jellemző kettősséget, hogy képtelenség eldönteni, kiknek szól: a gyerekeknek, vagy azok várhatóan nyálcsorgató szüleihez, sikerült emelnie a téten a perverz Törpapával.

Az énekesnő boldogan pózol a furcsán megfiatalított Törpapa társaságában, illetve néhány képen Törpillával hármasban láthatóak. Teljesen groteszk az egész. Mintha az egyébként bölcs Törpapát pont annyira fiatalították volna meg, hogy elég tapasztalatatlan és bárgyú legyen a hebehurgya Katy Perry meghódításához.

A film története szerint egyébként arról van szó, hogy Hókuszpók sikeresen elűzi a törpöket a falujukból, akik ezért valahogy az emberek világában kötnek ki, méghozzá New Yorkban. A filmben feltűnik az összes fontosabb törp, a férfi főszerepet pedig az Így jártam anyátokkal csajózógépe, Neil Patrick Harris kapta. Magyarországon augusztus végén mutatják be a filmet.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.