Swarovskiból kirakott fanszőr: menő vagy ciki?

Nehéz magyarra fordítani az új amerikai divathóbort nevét, aminek az a neve, hogy vajazzle, vagyis a vagina és a bedazzle (elvarázsol, elvakít) szavak összevonásából született. Arról van szó, hogy intimgyantázás után a fanszőr helyét Swarovski kristályokkal rakják ki, a legkülönfélébb mintákban.

Az alábbi videón meg is nézheti, hogyan készül egy ilyen.

Nőknek már bő egy éve létezik a szolgáltatás, állítólag Jennifer Love Hewitt nagy rajongója az újfajta testékszernek, aminek a felhelyezése egyáltalán nem fáj, ráadásul nem is kell örökre elköteleződni egy minta mellett. Simán csak felragaszgatják a kis köveket, aztán ha a viselője megunta, akkor le lehet szedni.

Nemrég viszont elindult a férfiaknak szánt változat, a pejazzle is. Nem fogják kitalálni, hogy mely szavak összeolvasztásából.

Ráadásul az ékszereket nagyon nyomják a britek, a The Only Way Is Essex című reality egyik arcával reklámozzák az új mintákat, sőt készült külön The Only Way Is Essex széria is - írja a Daily Mail.

"A férfiak gyémánttal kirakott órákat és fülbevalót is hordanak. Ez sem más" - vélekedett a férfiaknak szánt kristályokról Mark Wright, a reality egyik szereplője.

Az ékszerek egyébként nem túl drágák 2-3 ezer forintért lehet őket megvenni.

Egy férfiaknak szóló darab (forrás: http://www.vajazzle.me.uk)
Egy férfiaknak szóló darab (forrás: http://www.vajazzle.me.uk)

Mi elképzelni sem tudjuk, hogy kinek kellhet egy ilyen, de leginkább azt sem, hogy mi lehetne a magyar neve az új ékszernek, ami valószínűleg az elkövetkezendő években rendszeresen előjön majd a hírekben.

Úgyhogy arra kérjük önöket, a kommentek között próbáljunk meg kitalálni ennek valami nevet. Mi egyelőre a csillámpunci és a kristálykuki szavakat ízlelgetjük, esetleg a puncimatricát vagy a farokfukszot. Ön hogy hívná?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek