Míg a fotós a stylisttal smárolt, Mihalik Enikő meztelenre vetkőzött

Pár napja került nyilvánosságra az a fénykép, amelyen Terry Richardson botrányfotós Tom Ford divattervezővel csókolózik. Most napvilágra kerültek azok a képek is, amelyek a baráti összeröffenés apropójául szolgáltak: Richardson éppen a francia Vogue december-januári számába készített fotósorozatot “Pussy West” címmel, amikor Forddal a munka hevében magukról megfeledkezve egyszer csak egymásnak estek.

A teljes sorozatért kattintson a képre!
A teljes sorozatért kattintson a képre!

Amint az Richardson esetében az általában lenni szokott, magukon a magazinba szánt divatfotókon is jól látszik, mennyire forró volt a hangulat munka közben. Az egyik képen Mihalik Enikő például egy csizmától eltekintve teljesen meztelenül látható, egy másikon kolléganőivel, a nem is plus size Crystal Rennel, valamint Abbey Lee Kershaw-val együtt cowboyokkal hetyegnek szénabálák tetején. Ma reggeli posztunkban megmutattuk, hogyan öltözik Mihalik Enikő amerikai stílusban, gondoltuk, a mai napba az is bele fog még férfni, milyen, amikor vetkőzik. A teljes sorozatért kattintson ide vagy a fenti fotóra!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.