Erzsi tipikus háztartásbeli volt, de most megfiatalodik

30 évet együtt élni valakivel olyan dolog, amit a magam részéről nehezen tudok elképzelni. Három évtized annyit jelent, hogy majdnem 11.000 napon keresztül látunk valakit, érzünk valakit, hallunk és persze szagolunk is valakit, aki velünk együtt öregedik és akin a saját öregedésünket is érzékelhetjük. Ha valakivel végigcsináltuk az élet nagy és egészen kicsi dolgait, ismerjük minden rezdülését, gondolatát, előre tudjuk a reakcióit. Valószínűleg jobban ismerjük, mint saját magunkat.

erzsi jo1

Főleg Erzsi és férje esetében, akik ezalatt a 11.000 nap alatt nem voltak még egy hétig sem távol egymástól. Jövőre ünneplik a 30. házassági évfordulójukat és Erzsi azzal szerette volna megajándékozni a férjét, hogy rendbe szedi magát egy "kicsit". Ez nagyon szép gondolat! Azt mondja, hogy a nőkön általában jobban látszik az öregedés, mint a férfiakon ezért néhány hónapja elkezdett mozogni.

Az elmúlt években nem sokat törődött magával, tipikus "háztartásbeliként" egyre kevésbé volt fontos számára, hogy hogyan lép ki otthonról, illetve hogy jól néz-e ki általában. Veszélyes dolog ez!  Amikor először bemutattam a szakértőinknek, nekik is ez volt az első reakciójuk. De Erzsi nagyon elszánt volt, nem ijedt meg a komolyabb beavatkozások hallatán sem. Hogy milyen sikerrel fiatalodott meg a 10. nap végére azt megnézhetik a 10 év 10 nap alatt következő adásában pénteken 19 órakor vagy vasárnap 10-kor a Viasat3-on.


Lakatos Márk posztjait a Viasat3 támogatja.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek