Heidi Klum 13 év után otthagyta a Victoria's Secretet

A szupermodell 13 év után kilépett a Victoria's Secret fehérneműcég első számű reklámarcai közül. „Minden jó dolog véget ér egyszer. Örökké imádni fogom a Victoria's Secretet. Elképesztő időszak volt” – nyilatkozta Heidi Klum a Page Sixnek. A modell 1997 óta dolgozott a fehérneműket forgalmazó cégnek, és akkor lépett először kifutóra az éves nagyszabású bemutatón.

A Victoria' Secret 1999-ben választotta be az Angyalkommandóba (híres modellek közé, akik a cég első számú arcai), és így ő viselte ezt a címet a leghosszabb ideig. Adriana Lima 2000 óta számít Angyalnak, de Helena Christensen és Tyra Banks életében is szerepet kaptak az angyalszárnyak.

Klum több alkalommal is háziasszonyként tevékenykedett a bemutatókon. 2009-ben is vállalta a felkérést, annak ellenére, hogy hat héttel korábban hozta világra negyedik gyermekét.

A cég egyelőre nem kommentálta a híret, azonban már most arról folynak a találgatások, ki örökli az első számú angyal szárnyát. Miranda Kerr és Doutzen Kroes úgyszintén várandós, így ők jelenleg nem kerülhetnek szóba. A két nagy esélyes Adriana Lima és Alessandra Ambrosio, de megeshet, hogy az új generáció (Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Chanel Iman vagy Erin Heatherton) közül kapja meg valaki a kiemelt pozíciót.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek