A nők legnagyobb része a családja elől is titkolja a botoxot

Nemcsak a hírességek, az átlagnők sem szeretik világgá kürtölni, hogy ráncmentes arcukat esztétikai beavatkozásoknak köszönhetik. A brit Transform Cosmetic Surgery Group által közzétett eredmények szerint a kisebb, több lépésben végrehajtható - operációmentes- beavatkozásokat igénybe vevő páciensek 72%-a senkinek, még a családtagjainak és a pasijának sem mondja el, hogy nem a génállománya ilyen kivételes. A kisebb beavatkozások közé tartozik a botox, az apránként elvégzett zsírleszívás és az ajakfeltöltés is. A brit plasztikai központ egyébként éppen a diszkrécióra alapoz: azt ígérik, nemcsak az arcon nem lesz feltűnő a változás, de még a bankszámlakivonaton sem fog szerepelni a náluk elkötött összeg - írja a Daily Mail.

cos250

A cég közleményéből az is kiderült, a férfiakat érzékenyebben érinti, ha kitudódik, botoxoztattak, mint a nőket, ugyanis míg a nőknek csak 72%-a nem számol be ismerőseinek, családtagjainak a mesterséges rásegítésről, addig a pasik esetében ugyanez a szám 81%. "Volt olyan páciensünk az elmúlt hónapban, aki mielőtt feltöltette volna az ajkát és botoxoztatott volna, megkérdezte az orvost, hogy marad-e valamilyen nyoma a kezelésnek, ugyanis ő este már a pasijával randizik, és nem szeretné elmondani neki" - érzékeltette a piaci rést kitöltő Transform egyik munkatársa, Shami Thomas a Daily Mailnek.

cos308

Bár Magyarországon annyira nem, külföldön erősen érzékelhető az iparág térnyerése, ami nem is meglepő, mert van rá igény. Elég, ha csak a plasztikafüggő Heidi Montagra, a The Hill című valóságshow 23 éves szereplőjére gondolunk, akinek nemcsak a nyakából szívtak le zsírt, de felvarrták a szemöldökét, megigazították az állát, a homlokába botoxot, az ajkába és az arcába pedig zsírt injekcióztak a tökéletesség érdekében.

Ön elárulná családtagjainak, ha a plasztikai sebész keze alá fekszik?

Oszd meg másokkal is!
Mustra