Fergie űrgladiátor ruhája viszi előrébb a fellépőruhák divatját

000T TRPar3292650

Az énekesnő a 2010-es dél-afrikai világbajnokság megnyitóján jelent meg egy igen érdekes fellépő ruhában. Fergie extrahosszú ujjakat párosított a túlzottan erotikusnak szánt fellépő ruhájábhoz, amelyet gladiátoros motívumokkal varázsoltak összetettebbé.

A Black Eyed Peas énekesnője Shane és Falguni Peacock kreációját viselte, amit a tervezőpáros indoklása szerint azért készítettek pont ilyenre, mert Fergie így már akkor drámain néz ki, amikor még el sem kezdett énekelni.

Bár a tervezők törekedtek az egyediségre és a futurisztikus űrgladiátor-stílussal ez némileg sikerült, de igazán nem tudtak elmerészkedni a most unásig viselt merészen felvágott tornadresszekkel. Ahogy azt Rihanna vörös hajának bemutatásakor kitárgyaltuk, már minden énekesnő egy szál mezben rohangál, amit csupán egy-két extra ötletnek köszönhetően tudunk megkülönböztetni egymástól.

Végezetül íme egy videó, amiben mozgás közben is megtekinthetik az űrgladiátort.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.