Heidi Montag combjáról lekopott a plasztika

A valóságshow-szereplő novemberben szívatott le zsírt a combjáról, azonban a néhány nappal ezelőtt készült képeken, ahol éppen Adam Sandlerrel forgat filmet, jól látszik, a beavatkozás eredménye nem tartott sokáig, hiszen máris narancsbőrös a lába.

Heidi Montag számtalan próbálkozás után érte el, hogy a világ megismerje nevét. Az MTV számára jelenleg is forgatja a The Hills című sorozatot, ami a Los Angeles-i fiatalok életét próbálja bemutatni több-kevesebb sikerrel. Szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! amerikai verziójában, volt egy epizódszerepe az Így jártam anyátokkal! című sorozatban, készített saját lemezt – amiből nagyjából ezer példány fogyott -, és levetkőzött a Playboynak – igaz, csak fürdőruhára.

Heidi Montag (Fotó: Europress)
Heidi Montag (Fotó: Europress)

Az igazi áttörést a tavaly novemberi plasztikai műtét-sorozata hozta meg számára. Egy nap alatt 10 beavatkozást hajtottak végre rajta, és ekkor többek közt a combjáról is leszívták a felesleges zsírt. Így esélyes, hogy a plasztikafüggő Montag ismét ellátogat orvosához, aki korábban azt nyilatkozta szerinte már semmi szükség újabb beavatkozásra – igaz, akkor még nem látta ügyfele lábát.

Persze az orvos érthető okból mondott nemet a további felkérésre, hiszen Montag már botoxoztatott, ráncfelvarratott, átszabatta az orrát, a lehető legnagyobb, azaz 800 köbcentis mellimplantátumot kért magának, és ezek után már tényleg jogosan hihette, hogy nem sok faragnivaló maradt Montagon.

Oszd meg másokkal is!
Mustra