Az eddigi legjobb szerelések a Szex és New York második mozifilmjéből

Amilyen szorgalmasan tudósítgattunk annak idején az első Szex és New York film készítésének menetéről, olyan mélyen hallgatunk a második rész forgatásáról, pedig az már egy ideje gőzerővel halad előre. Így aztán mind a négy főszereplőtől kiválasztottuk az eddigi legérdekesebb szerelést, és azokat mutatjuk most meg olvasóinknak egy posztban. Fent Samantha, azaz Kim Cattrall látható egy merész kivágásokkal megbolondított KFR-ben, alább pedig Carrie, azaz Sarah Jessica Parker a szokásosnál is göndörebb hajzuhataggal.

Amint azt a Gumicukor is megírta, az eddigi részek sztárstylistja, Patricia Field némi tanácstalanság után végül idén is vállalta a szereplők öltöztetését. A korábbi őrületekhez hasonlót még nem igazán láttunk tőle, de azért a Mirandát alakító Cynthia Nixon nem semmi az alábbi szerelésben, különös tekintettel a cipőre.

Ki néz ki a legjobban?

  • Charlotte 660
  • Miranda 611
  • Carrie 537
  • Samantha 392

Negyediknek pedig itt van Kristin Davis, más néven Charlotte. A teljesen egyszínű összeállításhoz Patricia Field a rózsaszínnek egy meglehetősen fájdalmas árnyalatát választotta, de hátha olvasóinknak bejön majd. Tessék választani: eddig ki néz ki a legjobban?

A végére bónuszként pedig három összeállítás egy 80-as évekes visszatekintő jelenetből. Az első részt se a brilliáns sztoriért vagy Oscar-esélyes alakításokért szerettük, de ettől még a második menet is szórakoztatónak ígérkezik.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.