Obama, Bruni, Pitt a legjobban öltözöttek listáján

Kattintson jól öltözött sztárokért!

A Vanity Fair összeállította a 2009-es év legjobban öltöző hírességeinek listáját. A politikusokból, azok feleségeikből, énekesekből, színészekből, üzletemberekből, tervezőkből álló lista idén is remek stílussal megáldott hírességeket sorol. A Dicsőség Csarnokába többek között Catherine Deneuve és Renee Zellweger került be. A listára szintén felkerült Barack és Michelle Obama, Penelope Cruz, Natalia Vodianova és férje, Brad Pitt, Daniel Craig, de a magyar származású Arpad Busson is. Az összeállításban - melyet itt lehet megtekinteni – a szokásos divatot firtató kérdések mellett - ki a kedvenc divatterveződ, hol vásárolsz legszívesebben - az elemzésbe bekerült a jótékonysági rovat is, ahol a sztárok a kedvenc alapítványaikat sorolták fel.

A megszokottnak számító kit tartasz stílusikonnak kérdésre azonban érkeztek szokatlan válaszok is, a nem túl kirívó Jackie Kennedy, Grace Kelly és Marlene Dietrich mellett követendő példaként szerepel James Bond, Károly herceg, vagy éppen VIII. Edward is.

Kattintson jól öltözött sztárokért!

A listából megtudhatjuk, kinek melyik a kedvenc darabja, vagy éppen mi az, ami nélkül nem tudnának élni. Carla Bruni világ a balettcipőjével teljes, Brad Pitt a Make It Right alapítványos pólójához ragaszkodik, Cy Twombly legjellegzetesebb ruhadarabja a zöld nadrágtartó, míg Arpad Busson a monogramos mandzsettáját imádja. Roo Rogers elmondása szerint 8 éves kora óta ragaszkodik a piros zoknijához, a Dicsőség Csarnokba bekerült Catherine Deneuve pedig a slim cigarettát tartja elengedhetetlen kelléknek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.