Retteghet a kóla, aloe verától lesz finom a tehénvizeletből gyártott üdítő

Emlékeznek a bőrkeményedést lerágcsáló halakra vagy a csalogányürülékből készült arcpakolásra? Megint van egy ilyenünk, ez most a tehénvizeletből gyártott üdítő. A terméket a Rashtriya Swayamsevak Sangh nevű hindu nacionalista csoport készül piacra dobni, írja a Times Online. Indiában a szarvasmarha vizeletének fogyasztása nem ritkaság, a szent állat vizeletét egy rituális tisztulási szertartás részeként szokták inni.

A várhatóan "gau jal", azaz "tehénvíz" néven forgalomba kerülő ivólé nem lesz se rossz izű, se pisiszagú, nyugtatnak meg mindenkit a készítők. Az üdítőbe ugyanis a fő alapanyagon kívül az egészségre is jótékony hatással lévő hozzávalókat is tesznek, a Big Pond News újabb cikke például az aloe verát rebesgeti. Először természetesen csak az indiai piacon terveznek megjelenni az új termékkel az év végén, és ha bejön, akkor állnak át a világméretű forgalmazásra, hogy a kólát végre letaszíthassák meg nem érdemelt trónjáról.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.