Vivienne Westwood írná a következő Szex és New York filmet?

2008 legnagyobb horderejű divateseményei közé soroltuk, amikor Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha tavasszal a tévéképernyőkről a filmvászonra emigrált. Az már biztos, hogy 2009-ben sem maradunk Szex és New York nélkül, lesz a filmnek folytatása, kérdés viszont, hogy mit tudnak még kihozni az alkotók a történetből. Mivel a tavalyi filmet sem feltétlenül a brilliáns történetvezetés miatt szerettük, sokkal inkább a négy barátnőért, New Yorkért és a ruhákért, így valószínűleg a folytatásban is fontos szerep jut ezeknek. Már csak azért is, mert a forgatókönyvírói posztra nem más, mint Vivienne Westwood pályázik, aki foglalkozását tekintve divattervező. Carrie Bradshaw filmbeli esküvői ruháját is ő tervezte. Az Independent szerint Westwood teljesen meg van őrülve a projektért, ezért is kereste meg a producereket a szokatlan felajánlással. Döntés azonban egyelőre még nem született.

Érdekesség viszont, hogy Westwood korábban nyíltan kritizálta pont a film legnagyobb erősségének tartott és New York után a hatodik főszereplőként is funkcionáló, legendás ruhatárat és annak első számú felelősét, Patricia Fieldet. "Azt hittem, hogy a Szex és New York a legmenőbb divatról szól. Én egyáltalán nem találtam semmi különlegeset abban, amit láttam" - nyilatkozta Westwood a bemutatót követően, amiről állítólag tíz perc után kiviharzott. Elképzelhető tehát, hogy a forgatókönyvírói pozíció mellett jelmeztervezői babérokra is pályázik a brit tervező.

Számtalan jó és rossz példát láttunk már hírességből lett divattervezőre, ezért nagyon kíváncsiak vagyunk, vajon Westwood hogyan válna be forgatókönyvíróként. Ön mit gondol? Vivienne Westwoodnál keresve sem találhatnának jobb embert a feladatra vagy éppen ellenkezőleg, ez tuti recept lenne filmes katasztrófára? Azt is tudni szeretnénk, mit gondol Westwood véleményéről a jelmezeket illetően?

Oszd meg másokkal is!
Mustra