Nicole Kidmant csodásan kínozta a Vogue a sivatagban

Göndör szőrű birkák között, festett felhők és hajódíszletek előtt készültek Nicole Kidmanről azok a fotók, amelyek a júliusi Vogue magazin tizenhat oldalas címlapsztoriját adják. A színésznőt új filmje, az Australia forgatásán fotózták művészien, bár Kidmant saját bevallása szerint eléggé megviselte az ügy. A WENN hírportálnak azt nyilatkozta, hogy eddig az volt életében a legdurvább dolog, hogy a Baz Luhrman rendezte film sivatagi helyszínén pózolt a fényképezőgépek előtt, bár hozzátette, hogy az elementáris élmény egyben felszabadító is volt. „Ez volt a legnehezebb dolog, amin eddig keresztülmentem. Elkapott minket egy porfelhő, így alig láttunk valamit. Mindenki pici, ezüstszínű sátrakban lakott öt napig, ott kint. Remek volt”, mondta a munkáról Nicole Kidman.

A képek, amelyeken a film másik főszereplője, a szintén ausztrál Hugh Jackman is megmutatkozik, visszaadják a film lényeges elemeit. Az Australia egy gyönyörű arisztokrata sztorija, akinek egy hatalmas marhacsordát kell áthajtania az osszi sivatagon, a II. világháború idején. Egyesek már most kikiáltották a filmet a modern Elfújta a szélnek, és ha másért nem is, akkor a jelmezekért talán érdemes lesz megnézni. További Vogue-képek itt, és klikkeljen a videóra is, mert megtudja, hogyan élte meg a fotózást a zseniális Annie Leibovitz fotográfus.

A Demi Moore terhesfotóiról és Whoopie Goldberg tejben fürdős képéről híres sztárfotós arról beszél, hogy még mindig lenyűgözi egy forgatás látványa, és noha vonzónak találja a lehetőséget, hogy ott dolgozzon, nem biztos abban, hogy jó ötlet. „Dramatikus volt látni a munkát és a díszleteket ott, a sivatagban. Mindenki nagyon keményen dolgozott.” Elmondja azt is, hogy ő égmániás, és rettentően gyönyörű volt az ég a fotózás alatt. Ez vissza is köszön a Vogue-címlapon, bár élőben látni tökéletesen más érzés lehetett.

Oszd meg másokkal is!
Mustra