Szupermodellek új generációja vetekszik Evangelistáékkal

Egyre több helyről halljuk, hogy a '90-es évek legendás szupermodelljeivel, Linda Evangelistával, Cindy Crawforddal, Naomi Campbellel és a többiekkel képes felvenni a versenyt a máris celebnek számító fiatal manökenek új generációja. A fenti képen Doutzen Kroes látható, rajta kívül kedvenceink közül pedig még három lányt mutatunk be majd a hajtás után, akik mind joggal pályáznak arra, hogy néhány szezon múlva már szintén legendaként emlegessék őket: Raquel Zimmermannt, Agyness Deynt és Jessica Stamet. Természetesen nem mernénk készületlenül, azaz galéria és szavazás nélkül olvasóink szeme elé kerülni, szóval erre tessék jönni, álmélkodni, kattintgatni, mustrálgatni és értékelni.

1. Doutzen Kroes: holland származású, és megjárta már a Vouge és a Time címlapjait, valamint többek között a Versace, a Gucci és az Escada kampányait és az YSL vagy Viktor & Rolf kifutóit is. Kissé kislányos, hetykén pisze orrú és pajkos, de mégsem túlzottan karakteres arcú - egyszerűen csak gyönyörű. Tessék a baloldali kis képre kattintani, az onnan megnyíló galériában róla is van pár csodálatos felvétel.

2. Raquel Zimmermann: nehéz anélkül emlegetni őt, hogy szóba ne kerüljön "az új Gisele" címke. Raquel ugyanis szintén Brazíliából érkezett a divatvilág csúcsára, és Bündchen kisasszonnyal megegyező módon szintén német származású. Jelenleg rengeteget láthatjuk, hiszen ő lett a H&M arca erre a nyárra. Szigorú szépség, hűvös szexualitás lengi körül, nyoma sincs benne a Brazíliára jellemző buja erotikának. Vajon hány hasonlóan lélegzetelállító német csajt rejteget még dél-Amerika? Ha galériánk nem volt elég, érdemes a bekezdés elején a nevére kattintva megnézni saját személyes honlapját is, tele jobbnál jobb fotókkal (és valami egészen bizarr, egyben kikapcsolahatatlan zenével).

3. Agyness Deyn: bár nem vagyunk biztosak abban, hogy keresztnevét honnan vették a szülei és hogy szerintük hogyan kellhet kiejteni, azt mindenképpen tudjuk, hogy ez az angol fruska jelenleg Giorgio Armani és a Burberry múzsája - Britannia komplett tinédzserállományáról nem is beszélve. Tipikus excentrikus, rebellis, vad brit. Éppen az benne a lenyűgöző, hogy fiús külsejével szinte semmiben sem felel meg annak, amilyennek egy szupermodellnek lennie "kell".

4. Jessica Stam: Kanadában született egy szigorú keresztény családba, de 16 évesen már modellversenyeken szerepelt, ahol Steven Meisel fotográfus egyszer csak felfedezte 2002-ben, és Jessica Stamnek onnantól kezdve már csak hátra kellett dőlni és élvezni a menetet. Ez mostanság a Bulgari és a Lanvin kampányait jelenti. Jessica Stam a models.com világraszóló modelltoplistáján jelenleg a negyedik helyen áll, ahol egyébként Doutzen Kroes a harmadik, Raquel Zimmermann pedig az első. Ön is megmondhatja, a négy közül melyik a kedvence, elegendő kattintania egyet az alábbi szavazásban. Aztán hogy a '90-es évek szupermodell-hisztériája megismétlődik-e, az majd elválik.

Oszd meg másokkal is!
Mustra